Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 15, 2020

V epizodi #38 z dr. Veroniko Podgoršek, terapevtko s petnajstimi leti izkušenj s področja družinske in zakonske terapije, govoriva o partnerskih odnosih in problematiki nezvestobe v razmerjih.

Dotakneva se tematik, kot so:

Pomembnost odnosov za kvaliteto življenja; glavni razlogi za težave v odnosih; pomembnost poznavanja samega sebe, svojih vzorcev in travm; meditacija in čuječnost; mit in iskanje "pravega" partnerja; monogamija vs. poligamija; nezvestoba v partnerstvu; reševanje konfliktov; problematika poslovnega modela terapevtov; kateri spol je bolj nagnjen k nezvestobi; ukrepi po prevari; kako preprečiti nezvestobo; itd.

========================================­=====

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti s 15 leti izkušenj s področja družinske in zakonske terapije. Več kot 3000 posameznikom, parom in družinam je pomagala izboljšati osebno in partnersko življenje.

Izdala je več knjižnih uspešnic, med drugim NEZVESTOBA ter NEZVESTOBA IN KLINIČNA PRAKSA, ki sta bili prodani v več kot 10.000 izvodih in sta med najbolj izposojanimi priročniki v knjižnicah.

https://www.pti.si/