Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 25, 2019

V tokratni epizodi govorim s prof. dr. Markom Pavliho, mednarodno uglednim pravnikom in nekdanjim politikom, o problemih pretežno materialistične miselnosti, ki v tem času prevladuje na znanstvenih področjih in zahodni družbi.

Dotakneva se njegove osebne poti skozi slovenski politični prostor in začetkov...


Dec 10, 2019

V tokratni epizodi govorim z Janijem Pravdičem, uspešnim serijskim podjetnikom, ki je eden izmed mojih najboljših prijateljev in definitivno na seznamu najbolj zanimivih ljudi, ki jih poznam.

Jani se je pravkar vrnil iz amazonskega pragozda, kjer je imel ponovno srečanje z zelo posebno rastlino - Ayahuasco. Do...


Nov 25, 2019

V tokratni epizodi govorim z Izo Sio Login, uspešno podjetnico, ki je se je letos že šestič zapored pojavila na prvem mestu lestvice najbogatejših Slovencev.
 
V pogovoru se dotakneva trenda večanja razlik med bogatimi in revnimi v razvitem svetu, slovenskega pogleda na denar in uspeh, problemih kapitalizma in...


Nov 13, 2019

Zbiranje sredstev za AMF: 

https://bit.ly/2CKFs8l

========================================­

Skoraj vsi si želimo želimo s svojim življenjem pustiti sled, imeti pozitiven vpliv. Zato se poslužujemo donacij v dobrodelne namene.

Bi morali biti, v svetu, kjer je na voljo vedno več podatkov, bolj pozorni na učinke...


Oct 17, 2019

Tokrat z dr. Jože P. Damijanom, rednim profesorjem na Ekonomski fakulteti, govoriva o problemih in negativnih eksternalijah trenutnega ekonomskega sistema - kapitalizma.

Dotakneva se vloge ekonomske vede v družbi in največjih izzivov za družbo v naslednjih 30 let, kot so: avtomatizacija in robotizacija delovnih mest...